Zeleným objektivem

15.8.2020 | Petra Součková | Aktuality

Vaše snímky, které k nám přihlásíte do tematické sekce Zeleným objektivem, budou kromě filmové poroty hodnotit ještě tito odborníci, kteří procesům v přírodě, květinám a všemu, co kolem nás roste a žije, rozumí víc než kdokoli jiný.
V naší soutěži tak oceníme nejen to, jak jste svůj snímek natočili z filmařského hlediska, ale i způsob, jakým dokážete témata související s ekologií, ději v přírodě nebo třeba s ochranou životního prostředé předat nám, divákům.

  • Petr Jan Juračka - vědec, jeden z fotografů Zoo Praha, lektor fotografických workshopů Centrum FotoŠkoda - FotoKurzy. Za svou práci získal již několik mezinárodních ocenění, mj. zlatou medaili za sérii fotografií motýlích křídel v kategorii Micro v rámci jedné z nejprestižnějších fotografických soutěží světa International Photography Awards (IPA) v USA. Filmu rozhodně rozumí: podílel se také na natáčení krátkého studentského česko-amerického filmu Kdo je kdo v mykologii, který v roce 2016 vyhrál v pořadí 2. studentského Oscara pro českého filmového autora Marii Dvořákovou.
  • Eva Novozámská - metodička pro vzdělávání v Botanická zahrada Praha, která má na starost především programy pro školní skupiny a provázení po jejích expozicích a sbírkách.
  • Amálie Balaštíková - fotografuje a dokumentuje vše, co se v Botanická zahrada Praha děje, protože má na starost komunikaci s veřejností a prezentaci zahrady na sociálních sítích.

https://www.prazskyfilmovykufr.cz/popis-filmovych-sekci

Kontaktujte nás


Dům dětí a mládeže Praha 6
U Boroviček 650/5, 163 00 Praha 6
E: martin.bartak@prazskyfilmovykufr.cz
T: +420 235 323 333

© 2019 - 2022 Dům dětí a mládeže Praha 6, Pražský Filmový Kufr
Web by SenseMedia