Vytvořte s námi Festivalový spot

23.3.2020 | Markéta Vondrášková | Aktuality

Byli bychom rádi, kdybyste se letos do našeho společného festivalu zapojili ještě více než v předchozích. Proto vás v tomto bezbřehém a nestandartním čase karantény chceme vyzvat, abyste s námi spoluvytvořili náš Festivalový spot.

Tentokrát nejde o hotové soutěžní filmy, ale o krátké postřehy z vašeho aktuálního života, které nakonec poslepujeme ve finální mozaiku festivalového spotu. 

Zastav se a vnímej, dívej se a poslouchej, zaměř svou pozornost a zachyť okamžik - ať je vážný, nebo komický... Pošli nám, co vidíš a slyšíš kolem sebe. Pošli nám střípek svého světa - krátké video, animaci, gif, klip nebo třeba zvukovou koláž, hranou scénku či filmový experiment zpracovaný pomocí videa, fotky, animace. Využij klidně úkol, který jsi měl udělat do školy. Buď stručný a jasný, vejdi se do minimálního formátu. Jak ti zní témata jako „Panika“, „Nuda“, „Příroda se raduje", „Nemůžu do školy“, „Konečně nemusím do školy", „Moje rodina je vlastně docela fajn"... Fantazii se meze nekladou.

Výsledný spot bude zvát na listopadové vyvrcholení naší soutěže, FestDen, a bude nás i celým festivalovým dnem provázet. Moc se těšíme, že z něj každý pochopí, proč vlastně pořádáme festival dětských filmů, proč má smysl tohle všechno vyjadřovat právě filmem, a také proč na FestDen přijít.

Vše nám posílejte do komentářů na fcb https://www.facebook.com/prazskyfilmovykufr/?ref=bookmarks, přes www.uschovna.cz nebo vimeo.com na info@prazskyfilmovykufr.cz.

Jsme rádi, že jste!

A nezapomeňte: mobilem točte vždycky naležato! :-)

#festivalovyspot #tocsvetem #prazskyfilmovykufr

Kontaktujte nás


Dům dětí a mládeže Praha 6
U Boroviček 650/5, 163 00 Praha 6
E: martin.bartak@prazskyfilmovykufr.cz
T: +420 235 323 333

© 2019 - 2022 Dům dětí a mládeže Praha 6, Pražský Filmový Kufr
Web by SenseMedia