Online konzultace s našimi porotci

24.11.2020 | Petra Součková | Aktuality

Milí autoři soutěžních snímků, lektoři a rodiče,

od našeho FestDne uplynulo již 14 dní, které jsme strávili kompletováním a rozesíláním cen a rekapitulací toho, co se nám vydařilo a co Vám třeba v těch letošních zvláštních podmínkách mohlo scházet. Z dotazníku, za jehož vyplnění mnohým z Vás moc děkujeme, jednoznačně vyplynulo, že byste uvítali podrobnější a konkrétnější zpětnou vazbu k Vašim filmům, než jakou Vám mohly poskytnout naše porotkyně v rámci online debaty na FestDnu.

Rádi bychom Vám tedy v prvních dvou prosincových týdnech nabídli online konzultace s jednotlivými porotci v menších skupinkách nad Vašimi filmy. Konzultace budou probíhat v uvedených termínech a časech na platformě ZOOM v rámci videohovoru a trvat podle počtu přihlášených účastníků 1–2 hodiny. V případě Vašeho zájmu bude vyhlášen další termín s jinými porotci. Účast na první sérii konzultací přislíbili:

Lukáš Urbánek (animátor) 1. 12. od 17:00 (žlutá tabulka)

Anna Ryndová (střihačka) 2. 12. od 17:00 (fialová tabulka)

Pavel Berkovič (kameraman) 3. 12. od 17:00 (modrá tabulka)

Kristina Elšíková (scenáristka a režisérka) 8. 12. od 17:00 (zelená tabulka)

Prosím, do 27. 11. 2020, 18 h se zapište do přiložené tabulky podle toho, s kým byste chtěli konzultovat (je možné se přihlásit i na více konzultací). My vám následně zašleme odkaz na Zoom meeting.

Do tabulky napište svůj e-mail (ne jméno!) a do poznámky uveďte název filmu, který chcete probírat. Je to důležité proto, aby se na konzultaci mohli připravit jak porotci, tak ostatní účastníci. Podrobná zpětná vazba k jiným filmům bude jistě přínosná i pro Vás. S přihlašováním neotálejte – jen prvních 6 přihlášených bude moci konzultovat svůj snímek, další přihlášení se budou moci účastnit debaty. Pokud byste se z nějakého důvodu konzultace po přihlášení nemohli zúčastnit, dejte nám prosím včas vědět, abychom uvolnili místo dalším zájemcům!

!!! Vážení rodiče, učitelé, lektoři, prosíme Vás o předání a zprostředkování této informace autorům filmů – nemáme žádnou jinou možnost, jak to dát vědět přímo jim!!!

Těšíme se na setkání s Vámi, doufáme, že pro Vás nabízené konzultace budou přínosem a že si o Vašich snímcích pěkně popovídáme!

Kontaktujte nás


Dům dětí a mládeže Praha 6
U Boroviček 650/5, 163 00 Praha 6
E: martin.bartak@prazskyfilmovykufr.cz
T: +420 235 323 333

© 2019 - 2022 Dům dětí a mládeže Praha 6, Pražský Filmový Kufr
Web by SenseMedia